Senaste inläggen

Av Michael - 30 juni 2009 17:07

 

fixade final exam för exploration2. 93,3% tycker jag duger, nu ska jag bara göra ett praktiskt prov i augusti sen fortsätter jag med bok 3.

Av Michael - 26 juni 2009 16:30

Äntligen blev det fredag och med detta myspysväder så har jag sammankallat familjen till den lokala puben.. Bishops arms för lite öldrickning och en bit mat. Orkar inte tänka på vad man ska handla, laga till en dag som denna och som den sanna "master planner" så kom jag på den lysande idén.


Med lite tur så kan det bli en sen kväll ute :-) men det får framtiden utvisa.

Av Michael - 24 juni 2009 13:06

Suttit och pluggat Cisco hela förmiddagen så man känner sig helt binär i skallen :-) Ska plöja två kapitel under eftermiddagen och bör då ligga i fas med tidigare planering.


Lunchade med lilla hustrun idag, hon bjöd, blev en sallad på bredbar och efter det fick man gå i affärer och kolla rean, tjoho vad det var kul... Man får ändå glädja sig att solen är framme och det är varmt och skönt ute. Ska se om det inte blir till att grilla ikväll också, det gäller att passa på innan vintern är här igen.

Av Michael - 24 juni 2009 07:26

kom inte upp ur sängen före sju idag, tur att man är flexibel :-)

Av Michael - 23 juni 2009 07:17

och dags att börja jobba igen efter Barcelona och allt annat gött som varit. Blir att plugga Cisco under dagen samt titta lite på hur det nya labbet ska växa fram. Kvällen bjuder som vanligt på spinning klockan 18:15 på Rocklunda.

Av Michael - 23 juni 2009 07:12

Vilket gigg!! Den ända smolken i bägaren var väl att dom började 2,5 timmar efter utsatt tid. Jag kan tycka att ett förband är ok men inte två.

Låtlistan dom bjöd på innehöll inga överraskningar utan höll sig till den mall man haft genom hela turnén, Brians röst blir raspigare och raspingare för varje låt man drar av och det är tur att man ser hans läpprörelser på stora skärmen för då ser man att han  sjunger :-) Angus gitarrsolon är som vanligt magnifika. Jag håller med kvällstidningarna att det inte var en femma men definitivt en stark fyra.

Av Michael - 21 juni 2009 09:50

Efter att ha firat midsommar som vi alltid gör det i stugan på landet satt/låg jag och dottern i soffan och kollade film hela eftermiddagen. Senare på kvällen tittade alla utom Camilla på säsongsavslutningen av lost (som jag missat pag Barcelonaresan) Om man tyckte det var rörigt innan så är det ingenting mot vad det är nu. Suck det är en himla tur att det snart är slut på serien.


Idag åker Inger och jag till Göteborg för att gå på AC/DC :-) Ska bli en höjdare.


                                             ROCK ON!!!!!

Av Michael - 19 juni 2009 10:06

och beger oss till stugan för det årliga midsommarfirandet. Regnet lyser änsålänge med sin frånvaro men jag har inga förhoppningar att det ska vara torrt hela dygnet (på utsidan alltså)


Ha en trevlig midsommar med många skratt i glada vänners lag. 

                                               Gutår förbövelen!!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se