Senaste inläggen

Av Michael - 18 juni 2009 08:13

och resa hem från Barcelona. Enligt väl informerade källor råder ingen sommarvärme i Sverige så det blir till och frysa.


Ska strax ner för att inta resans sista frukost, sen är det bara packning kvar. Bussen som ska ta oss till flygplatsen avgår ju 12:50 vilket ger mig cirka fyra timmar att hitta på någon vettig sysselsättning.

Av Michael - 17 juni 2009 17:08

Då var man klar med solningen, efter en 20 min färd med t-banan så kom man fram till stranden. 11:00 dunkade man ner sin kropp i sanden och började friteringen. Idag är det den varmaste dagen hittills. Klockan 13 gav jag upp och tog mig tillbaka till hotellet för dusch och hårtvätt. Käkade lite lunch, strosade sen runt lite och insöp atmosfären. Hamnade på et litet gatufik där jag tog en espresso och läste lite ur Ciscoboken... Ja jag vet "idioto!! men jag ska försöka få tid för en testskrivning nästa fredag.


Nu sitter man på hotelrummet och väntar på att det ska hända något. Jag vet inte vad som skulle kunna hända men om inget händer får jag väl fixa något själv.


Imorgon är det hemfärd och enligt rapporterna så är det inte varmt hemma. Får väl rycka med lite av solen härifrån.

Av Michael - 17 juni 2009 09:28

Tisdagen var som tidigare sagts vikt för Penedes och vinprovning. Efter hemkomsten så tog vi en liten lunch på ett sushihak intill hotellet. Väl uppe på rummet skulle jag bara vila lite på sängen.... somnade som en klubbad säl och sov stenhårt i nästan en timme. För att komma i form igen tog jag hissen till taket för ett dopp i poolen.


På kvällen skulle vi på  flamencodans så jag Fredrik och Emiltog oss till La Rambla två timmar tidigare för att kolla in folklivet.


Flamencodansen var riktigt häftig, mycket känslor i den dansen. Kvällen avslutades offeciellt med en gemensam middag i hamnen klockan 22. Efter den splittrades gruppen för att någon timme senare mötas upp vid samma bar som i tidags.


Nu är det snart beachen som gäller.

Av Michael - 17 juni 2009 01:51

Få se nu, skulle gå och lägga mig tidigare, va fan gör jag då här klockan 01:55? Ska ha ett möte med chefen klockan 8 imorgon fick jag reda på nyss. Jaja det blir att snabbsova inatt. Berättar mer om kvällen imorgon.

Av Michael - 16 juni 2009 14:50

Det var vad kvällen igår bjöd på. Vi satt på en resturang i hamnen och åt en helt fantastisk middag, färsk fisk, sallad, tappas och masor med cava (det lönar sig att sitta med chefen). Vi gjorde sen stan i olika konstellationer och möttes sedan upp på en bar inte långt från hotellet. Klockan två ville ägaren stänga men det blev övertid för honom, vi vinglade väl hemåt vid tjugo över två.


Imorse klockan halv tio gick bussen mot Albert i Noya, en vinproducent som odlar organiskt dvs inga gifter etc. Man kan lugnt säga att jag var trött. Vaknade med ett ryck tio i nio vilket fick till följd att jag fick kasta på mig kläder, trycka i mig lite frukost och sen var det bara att hoppa på bussen. Lyckades sova lite på vägen ut men det kommer inte att bli lika sent ikväll kan jag lova.


Det jag vet är att vi ska se en flamencoföreställning klockan åtta och vid tio-tiden blir det middag, sen smyger jag nog hem och kojar.


Det var allt för nu, kan bli en sen kvällsrapport om ni har tur.


Förresten så kanske jag också ska påpeka att det är 34 grader och sol här, man kan ha det sämmre.


Av Michael - 15 juni 2009 17:04

Så har man äntligen satt sin fot på Nue camps gröna gräs, det krävdes lite list men trägen vinner :-)


Skriver mer senare.

Av Michael - 15 juni 2009 09:51

Klockan är 16:55 och jag sitter på Västerås flygplats och väntar på att Ryan air ska landa. Alla i gruppen har kommit men ett visst manfall har det blivit sen starten. Ska bli skönt att komma till olen och värmen.

Klockan 18:25 lyfte vi till slut från Hässlö airport med destination Spanien, flyget var som det brukar (med Ryan air) trångt och varmt och med en massa erbjudanden. Lyssnade lite på musik och vilade mig i form.

Klockan 21:15 var det touch down och vänan på att få kliva av planet, det gick förvånandsvärt snabbt att få väskan och efter det så började jakten på transferbussen in till Barcelona. Nå väl, det gick hyfsat snabbt och efter en liten stund var vi på väg.

Klockan var nog närmare 23:00 innan vi var framme vid hotellet (namnet på stället). Efter en snabb incheckning drog hela gänget till en resturang intill där dwet beställdes tapas i stora lass. Alla lät sig väl smaka och nu när klockan är 01:55 säger jag god natt och släcker lampan.

Imorgon (måndag) ska jag fixa koden så jag får internet och kan pota detta.


Idag är det måndag morgon, frukost äten, internet fixad. Japp då är man klar för siteseeing.
Lämnar en rapport senare idag.

Av Michael - 14 juni 2009 14:56

Så har det äntligen blivit dags för resan till Barcelona. Att vädret utanför liknar  syndafloden gör det än trevligare. Kommer att försöka rapportera under  tiden jag är där.


häng me (som Robban A brukar säga)

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se