Senaste inläggen

Av Michael - 31 mars 2009 10:05

Jaha då har man varit lärare i cirka två månader. Att säga att övergången varit lätt vore att töja på sanningen en hel del. Det första som slog mig var att motivationen hos en del elever var så låg att det måste ske ett under om dom ska klara ett godkänt betyg. Annars så trivs jag som fisken, man slipper pendla och har för det mesta riktigt kul på lektionerna, att jobba med tonåringar är en utmaning men när man når fram till deras intressesfär så blir det så kul.


Nästa vecka stundar påsklov men jag tänker nog jobba ett par dagar med planering för det som är kvar av trerminen.


Det kommer säkert mera

Av Michael - 15 februari 2009 10:08

Jaha då sitter man här och funderar på hur framtiden ska te sig. Har nu bytt inriktning i arbetslivet och går från att vara nätverksspecialist hos en ISP till att bli gymnasierlärare. Imorgon börjar min första arbetsdag på skolan och det är med en pirrande känsla i magen som jag ser fram emot den.

 Eleverna som jag ska undervisa är nu ute på praktik så jag kommer att  ha tid att förbereda mig för var som komma skall.


Det var ett bra tag sedan jag skrev någonting i bloggen men vi får se efet den här postningen om det kommer att bli mer frekvent skrivande eller inte.

Av Michael - 12 november 2008 11:23

Som ni kanske märkt så händer det inte så mycket i mitt liv längre :-) Skämt o sido så har jag tappat motivationen att blogga. Jag kommer kanske att återuppta min kritiska granskning på händelser och skeenden i framtiden men tills dess, spana in andra bloggar.

Av Michael - 21 oktober 2008 14:14

Åter igen så har gamarna slagit till. Man köper tokmånga biljetter när man har chansen för att en timme senare sälja dessa på blocket för ockerpriser.


Det kanske vore på sin plats att åka hem till dessa individer och ge dom en rejäl bitchslap. Det skulle ALDRIG falla mig in att gynna dessa månglare genom att köpa en eller flera biljetter. Låt dom jävlarna sitta där med utgiften så kanske dom lär sig till nästa gång... Men vänta vad säger jag Hahahahahaha!!! Vi snackar om encelliga varelser nu och dessa har ju ett flyktigt minne så den lärdomen kommer vi nog inte att få se.

 

Gamarnas marknad


Läs även andra bloggares åsikter om metallica, gamar, biljetterAv Michael - 4 oktober 2008 14:55

kvar i huset. Igår lämnade Susanna Sverige för att söka lyckan på Irland. Klockan 11:20 lyfte planet som tog henne från Skavsta till Dublin.


På kvällen fick jag ett panikanrop via en lånad dator om att hennes inte kunde koppla upp sig mot Internet, ett baggisproblem för ett proffs som jag och ett kort stund senare var hon ute på nätet :-)


Annars så går livet sin gilla gång, knät värker fortfarande lite så jag står över spinningpasset idag.


Kom också ihåg att det är kanelbullens dag idag.

Av Michael - 28 september 2008 20:26

Så var man hemma igen efter fyra dagar i Lillsved under friskis regim Det var en steg 1 kurs för blivande instruktörer jympa, jym, aerobics, yoga, stavgång och spinning. Det var fyra dagar av teori och fyspass i sällan skådad mängd.

Jag har testat jympa och varit ute på otaliga joggingturer. Just nu så är mitt högra knä svullet så det blir att ta bilen till jobbet imorgon.


Med äventyret i backspegeln så måste hag säga att det var fantastikt kul. Nu sitter man i soffan och sippar lite vin efter en underbart god måltid som Inger lagat till, ögonlocken känns lite tunga men det är för tidigt att krypa i säng-


Läs även andra bloggares åsikter om lillsved, friskis, instruktör, träning


Av Michael - 23 september 2008 16:17

Vad är det som händer i finland. Nu har ännu en ung människa begått ett vansinnesdåd och skjutit nio studenter till döds på en yrkeshögskola i finska Kauhajoki. Även denna gång varnat innan genom att lägga ut en film på yuotube.

 Enligt aftonbladet:

"Så sent som i går förhörde polisen 22-åringen sedan man fått upp ögonen för filmerna som han lagt ut på Youtube. Trots erfarenheten från förra årets skolmassaker i Jokela såg polisen ingen orsak att dra in mannens vapenlicens eller beslagta hans skjutvapen."


Hmmmm vad krävs i finland för att bli av med vapen?


– Vi utför en viss kontroll av nätet, men våra resurser att hitta alla hot innan de verkställs är begränsade, säger överkommissarie Tero Haapala på centralkriminalen.

– Efter det som hänt verkar det uppenbart att vi måste satsa mera på att utveckla den här tekniken. En skärpning av vapenlagstiftningen är politikernas sak att besluta om, säger Haapala.


No kidding.. Det hade nog ett barn redan räknat ut.


Det är nog dags att vi i Sverige tar ett kraftag för att finna dessa vilsna individer innan det händer här också, för det är väl ingen som tror att det inte skulle hända.


 Läs även andra bloggares åsikter om Kauhajoki, finland, massaker, skola
Av Michael - 21 september 2008 11:51

Igår hade vi kulturnatta här i stan och vad är då bättre kultur än att sätta sig på Bishops Arm och teta lite nya ölsorter? Jag och Susanna tog oss dit kort före nio och han dricka tre öl innan Inger och Camilla mötte upp. Efter cirka en timme tog vi oss hem med cykel.Läs även andra bloggares åsikter om öl, kulturnatt, bishops arms

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se