Senaste inläggen

Av Michael - 16 maj 2008 08:57

mina fyra minuter av fame :-) Igår kväll så var det dags att visa sina färdigheter i spinningens ädla konst på Friskis. Med tre spinnledare på cykel samt tre + en videokamera blev man testad om man passar som spinningledare. Vi var tre stycken som körde ett fyra minuter långt pass där vi gick igenom alla positioner. På måndag är vi alla kallade till ett personligt samtal och efter det så får man sin dom.


Jag tyckte själv att det gick bra för mig och om jag inte blir uttagen så vet jag att jag gjort mitt bästa.


Läs även andra bloggares åsikter om friskis, spinning, ledaruttagning

Av Michael - 13 maj 2008 16:35

och ett gäng puckon. Om man inte kollar sina filer utan bara installerar allt skit man tankat ner så är det inte mer än rätt att man får trojaner, virus och dubbelsidig bongobongo. Jag är inte främmande för att det är skiv och filmindustrin united som fixat detta i kampen mot nedladdning.


Svd.se

Aftonbladet.seLäs även andra bloggares åsikter om trojaner, virus, mp3, lamers, windowsAv Michael - 13 maj 2008 11:19

Tänk er följande senario:


Airport security

Customs Official : 'May I know your name?'
Passenger : 'Batman'
Customs Official : 'What's your name!?'
Passenger : 'My name is Bat-man'
Customs Official : 'Trying to be funny!? What's your surname?'
Passenger : 'Super-man'
Customs Official : 'So you're telling me your name is Batman Superman?'
Passenger : 'Yes'
Customs Official : 'Arrest the guy... 'Läs även andra bloggares åsikter om batman, superman, security, singaporeAv Michael - 13 maj 2008 07:19

Jaha nu sitter man här klockan 05:30 och ska jobba igen. Min del av det hela tar (om jag tar det vääääldigt lugnt ca 15 sek). Jag kommer inte att sitta med i telefon under tiden andra gör sitt jobb (vill inte höra honom stöna igen :-) Var som värsta 071 nummret förra gången :-) :-)


Klockan 8 ska bilen lämnas på helrekond så jag får väl sätta lite fart nu så jag blir klar.  

Av Michael - 13 maj 2008 07:14

Måndagen kom och med den en ny arbetsvecka. Temperaturen ute hade skjunkit rejält under kvällen/natten. Man gick och småhuttrade när man hämtade morgontidningen.

Dagen bjöd som vanligt på massor med jobb och möten och vid kvart i fyra så bar det iväg hemåt. Idag blev det också det tredje spinningpasset på lika många dagar. Jag var så slut i mina ben efter detta pass att jag nästa ångrade mitt val att köra passet.

Efter att ha sett CSI och High chaparall så var det dags för sängen. 

Av Michael - 11 maj 2008 18:39

Fredagkvällen började med att grillen åkte fram och på den la vi lite entrecoté och champinjoner. I ugnen låg då redan potatisklyftor. Så när allt var klart låg där en skiva entrecoté, klyftpotatis, champinjoner och yoghurtsås på tallriken. Vinet för kvällen var en Papa Luna.

Lördag morgon klockan 08:15 dags att gå upp och få i sig lite frukost. Idag ska vi på spinning som börjar klockan 10:30. Passet var ett hårdrockspass vilket var helt rätt. Tungt och jobbigt men fan så kul. Eftermiddagen ägnade vi oss åt veckohandling samt besök på systembolaget. Väl hemma igen åkte kortbyxorna på och sen blev det ett par timmar i solen. Vi provade ett rosévin vi inte testat förut Eagle Rock. Det var ett friskt och smakrikt vin gjort på Cabernet Sauvignon.


Dags att fixa kvällens måltid som Camilla hade bestämt skulle vara club sandwich. Sagt och gjort, på med kycklingfileér på grillen, pommes i ugnen och lite ciabatta sallad, majonäs, lök samt dressing och öl så var vi på banan. Efter denna måltid så gick vi in för att titta på körslaget. Det var ju ingen högoddsare att Cans vann hela tävlingen. Han utmanade sin kör till nivåer som fick Brolles kör att te sig som amatörer.


Söndag, vaknade klockan halv nio och drog mig i sängen en kvart innan jag gick upp för att äta frukost. Idag har vi jobbat hårt i trädgården, rensat rabatter, klippt gräset, bundit upp hallonhäcken och lite annat stök. Jag hade bokat spinninglokalen klockan 13 för att vi skulle ha en chans att testa mitt övningspass som jag ska köra på torsdag. Nu har vi klockat in allt och det verkar flyta på precis som jag planerat.


Middagen för dagen bestod av grillad lax med potatis, sockerärtor och grönsallad. Till detta drack vi ett vitt vin som heter Rocky creek.

Nu sitter man här och tittar på Miami ink och funderar på vad man ska tatuera nästa gång :-) Jag har några ideer men de måste nog få mogna lite till innan jag tar ett beslut.


Läs även andra bloggares åsikter om trädgård, spinning, papa luna, körslaget, rocky creek

Av Michael - 8 maj 2008 08:56

Det är ett bra tag sedan jag skrev någonting i bloggen så jag ska försöka replikera lite från senaste tiden.

Lite kort om en massa.

1. Tackat av chefen och hälsat den nya välkommen
2. Varit på whiskyprovning (inte så imponerad av sorten, som jag glömt namnet på)
3. Varit till grannen på mat och dricka samt trevlig samvaro
4. Suttit i telefon klockan 6 på morgonen och hört en sk tekniker sitta och stöna i luren :-)
5. Satt ihop ett kort spinningprogram (ska söka som spinningsledare)
6. Varit på en reunion med folk som arbetat och fortfarande arbetar på en tidning nära oss. Vi hade en trevlig stund med lite mat och några öl. Detta var andra gången vi hade träff så nu är det tradition och alla förväntar sig nog en ny träff om ett år.


Vad har mer hänt då i vår vida värld?

Katastofen i Burma, landets ledare går ut med att ett fåtal fått sätta livet till när det i själva verket rör sig om tusentals. Enligt aftonbladet.se kan det röra sig om 100000 som omkommit. Det är så tragiskt för dessa stackars burmeser att landets ledning fördröjer hjälpinsatser till förmån för ideologierna.

Ensam vinnare kammade hem 135 miljoner kronor på lotto! Kunde ha varit jag om inte en viktig faktor hade fattats. Jag spelar inte lotto :-) Bara att gratta den lyckliga vinnaren som från och med nu kan göra vad han/hon vill med sitt liv med andra ord har en stor frihet som vi vanliga knegare inte har.

50-åringen i Rödeby frias och 17-åringens mamma rasar. Borde hon inte ha rasat på sin son i ett tidigare skede? Detta visar med all önskvärd tydlighet att människor som drabbas av terror kan få frispel och göra saker som dom inte är medvetna om. Dagen slappa attityd har resulterat i att vi har ett samhälle där ungdomar tycker det är ok att stampa/hoppa på huvudet, sparka i ansiktet osv osv och under rättegång skylla på att man blivit provoserad, empati är för många ett okänt ord. Hela händelsen i Rödeby är tragisk för alla och skulle kunna ha förhindrats om alla inblandade hade agerat i tid.


Läs även andra bloggares åsikter om burma, tyfon, lotto, rödeby, fylla, finne


Till sist kan jag inte undanhålla er denna finne. Man hade önskat en flimsnutt tagen 20 minuter senare

Av Michael - 28 april 2008 16:41

Revbensspjäll i matlådan, liten jävla benbit en flisa av en tand borta. Telefon till folktandvården akut... tid 15:20, kom in klockan 15:27 och var klar 15 minuter senare. 864 kronor fattigare. Vissa yrkergrupper ligger på en fin timpenning :-) Men jag ska inte klaga tanden känns som ny så jag tycker det var värt vartenda öre.Läs även andra bloggares åsikter om lunch, dyrt, tandläkare, tandbit, tänder

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se