Alla inlägg under december 2007

Av Michael - 6 december 2007 10:51

Såg i tablån att lyxfällan skulle hjälpa ett ungt par som inte betalt räkningar på sex månader för att dom inte orkade ta itu med situationen? Men handla på kredit det orkade dom. Hur kan man bara resonera på det sättet? Jag tycker att man kan låta kronofogden komma hem till dessa personer och tömma hyreslägenheten på allt samt ta nya bilen i beslag, då kanske det går upp en liljeholmen i skallen på dessa personer att man inte kan leva livet på kredit.


Läs mer här TV3.se


Läs även andra bloggares åsikter om ekonomi, slarv, kronofogden, lyxfällan

Av Michael - 5 december 2007 14:55

Den lista som figurerar innehåller följande namn:


Thage G Peterson
Olof Palme
Torbjörn Fälldin
Olof Johansson
Björn Tarras-Wahlberg
Lennart Geijer
Gunnar Sträng
Cecilia Nettelbrandt
Sigvard Hammar
Bo Parnevik
Bengt Westerberg
Erling Persson
Kriminalvårdsstyrelsens (fd)generaldirektör Torsten Eriksson
Bobo Dahlström
borgarråd Hjalmar Mehr (s)
Riksbankschef Krister Wickman
Fd chefsåklagare Stig Östberg
Noppe Lewnhaupt


Idel höjdare inom det svenska samhället. Man kan ju försvara sig med att bordellbesök inte var förbjudet i lag på 70-talet men pedofili var det definitivt. Eva Bengtsson, en av kvinnorna som kräver skadestånd var bara 14 år vid den tiden.

Det ryktas om att det var Olof Palme själv som fick pressen att lägga locket på och inte skriva mer om den saken. Om detta är sant eller inte vet jag inte.

Mer info här:

Dagens Nyheter

Svenska dagbladet

Aftonbladet 


Läs även andra bloggares åsikter om Geijeraffären, politiker, pedofili, bordeller, mörkläggning


Av Michael - 5 december 2007 11:15

nåja inte bara negativ stress, hustrun har bokat upp ett gäng saker som ska göras innan julen och det ser ut att vara lite skoj med i bilden. Själv tänker jag göra som vanligt nämligen vila mig i form :-)


Nu tycker jag att det går fort framåt, redan vecka 49 och ingenting gjort inför julen!!! Nytt rekord garanterat, men vem bryr sig? Jag /vi är så effektiva så det löser sig helt säkert.



Av Michael - 4 december 2007 21:37

Det vore en dröm att få göra någonting liknande.


Läs även andra bloggares åsikter om milijonär, iskall, frågesport

Av Michael - 4 december 2007 16:26

den fjärde juli 2008!! Biljetter fixade så nu ska det bara att boka hotel och justnu pris på tåget til Göteborg. Då kan man åka första klass i x2000 för en skaplig peng.


Läs även andra bloggares åsikter om bruce, springsteen, ullevi, juli, x2000

Av Michael - 3 december 2007 18:55

väder ute. Man var tvungen att sitta på helspänn bakom ratten på vägen hem från jobbet. Det började lika illa på morgonen då någon började bygga om LANet utan att meddela. Plopp så försvann alla servrar och allt man höll på med försvann med en smäll. Det var tur att man var inbokad på ett gäng möten så LAN-piraten fick tid att ställa iordning det som han orsakade imorse.

Väl hemma så hade jag/vi fått köpekontrakten från kommunen som gör att vi kommer att äga tomten som kåken står på. Jag säger som Gert Fylking ÄNTLIGEN!!


Ikväll ska vi röja nere i källaren, det finns massor med skrot som vi aldrig kommer att använda och nu ska det ut.


Läs även andra bloggares åsikter om regn, LAN, tomträtt, fylking

Av Michael - 2 december 2007 20:00

Herre jösses vad det går åt skarvkabel och timers när man ska pynta i advent. Var tvungen att köpa lite nya grejer för att få allt att funka som det ska. Nu lyser det så vackert både ute och inne och det känns skönt att ha fixat allt.


Jag åt en underbart god köttgryta med lök, torkade tomate, lök, morötter och kantareller som min hustru lagat till. Jag öppnade en flaska hidden rock för att skölja ner maten med och det passade riktigt bra ihop.


Nu börjar de sista veckorna före jul och då ser man julborden komma ett efter ett. Jag har bestämt att det bara får bli två iår, ett med familjen (tradition) och ett med jobbet. Äter man fler så blir man så trött på julmat att man inte vill ha det på julafton.


Läs även andra bloggares åsikter om köttgryta, skarvkabel, timers, pynta

Av Michael - 1 december 2007 15:10

Nu har Camilla och jag pyntat huset nästan klart. Inger är på väg hem från Örebro och hon vet ingenting om detta. Hon ska hämtas på stationen tio i fyra sen måste vi först åka förbi Rusta och handla ett par ljusnät till enarna utanför entrénför de gamla har växt in i enarna och syns knappt längre. Sen så ska vi ta lite glögg och pepparkaka.

Jag hade tänkt grilla ikväll men vädret utanför stinker. Regnet det bara öser ner så det får bli stekpanna+ugnen för entrecôten istället.


Läs även andra bloggares åsikter om entrecôte, regn, advent, pynt

Ovido - Quiz & Flashcards