Alla inlägg under november 2007

Av Michael - 14 november 2007 12:41

Varför skaffar vissa barn? http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1244936.ab


Varför kan inte stockholmare köra bil ?

http://www.aftonbladet.se/stockholm/article1241455.ab


Varför är det skillnad på slag och slag?

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=715194


Varför tror vissa att dom är smarta?

http://www.vlt.se/artikelmall.asp?version=688398


Varför ska vi blanda oss i när vi inte vet hur man ska göra?

http://www.expressen.se/nyheter/1.923811/politik-vager-tyngre-an-risken-for-soldaten


Läs även andra bloggares åsikter om varför, händelser, barn, soldater, domäner, aga



Av Michael - 13 november 2007 16:06

i getingboet är en BIG NO NO... Jag fick en lektion i det idag. Varför skulle jag titta på just den kunden och ifrågasätta tänket..

Av Michael - 12 november 2007 19:22

Dagen böjade som alla andra måndagar med att klockan gick igång 05:10, efter en snabb tvätt och tandborstning så satt man i bilen. Naturligtvis så kom det ner snöblandat regn (bara för att toppa upp eländet). Mörker, regn och halvtaskiga trokarblad är inte den mest optimala kombinationen. Nu gick det bra, som alltid och klockan 06:40 satt man i sin stol redao att möta dagen.

Dagen som mest bestod av möten rullade på i god fart och klockan 16:10 var man i bilen på väg hem igen. Det var toklånga köer ut från Stockholm fram till E18 där det går att stå på lite.
Väl hemma så vankades det köttfärslimpa vilket är supergott :-)

Nu har Inger åkt till körrepetition och Camilla har gått ner till datorn för att spela The Sims så det är bara jag och katten i vardagsrummet och en av oss sover... gissa vem.

Ikväll är det C.S.I NY och Filip och Fredrik så kvällen är planerad.



Av Michael - 11 november 2007 10:57

Hade vi roligt igår eller??? Det kan ni hoppa upp och sätta er på :-) Kvällen började med ett besök på Piazza di Spagna där vi åt varsin pastarätt, jag åt Pollo Diablo och Inger Penne Via Carozze till detta drack jag öl och Inger rött vin. Efter en kopp Macchiato var vi sålunda reda att möta 70- och 80-talet igen.


En rask promenad (det var kallt som attan) tog oss från A till B och väl där så minglade vi runt lite för att se om vi såg några bekanta ansikten. Ett fåtal kända såg vi men annars så lyste gamla bekanta med sin frånvaro. Innan vi drog igång så tog vi en varsin päroncider och stod och hängde vid ett bord. Klockan 22:00 drog det igång... Åhej vilket tryck :-) Aldrig har väl mänskligheten skådat denna skara av medelålders personer rocka loss så hårt. Det var tre olika dansgolv, ett med live musik blandat med Dj som körde allt från 70- till 2000-talet, ett med 80- och 90-tals musik och ett som körde 70-tal. Vi höll oss mest på det sista. Med endast en vätskepaus så höll vi igång till klockan kvart över ett sen var det dags att hämta ut kläderna och starta jakten på en ledig taxi. Jag ringde och bokade en och efter en 45 min lång väntan så satt vi i taxin på väg hem.


Sammanfattningsvis kan man säga att ni som missade detta "once in a lifetime event" kan känna er riktigt besvikna :-)



Andra bloggar om: fest, disco, medelålders, dans, party

Av Michael - 10 november 2007 14:02

Så har den då äntligen kommit, kvällen med stor K. Ikväll så kommer ungdomsminnerna att återuppstiga från de döda, gammla väner kommer att skratta och eller gråta tillsammans, för ikväll kör man "one time only" disco-disco på Café Blanche och Gropen. Eventet börjar klockan 21:00 med förmingel sen satan sätter vi igång och partar så svetten lackar. Det kommer att bli så kul och jag hoppas träffa många vänner från förr.


Inger och jag kommer att gå på något lokalt hak och äta en stärkande middag innan vi promenerar till eventet, biljetter har vi. Dom inhandlades tidigare och de som optimistiskt trodde sig kunna handla biljett senare blev således utan. Biljetterna sålde slut på 30 minuter så man fattar att intresset är grymt stort.


En full :-) rapport om kvällen kommer imorgon


Andra bloggar om: disco-disco, russindisco, party, gropen, fest

Av Michael - 9 november 2007 08:59

finns kanske på riktigt. Efter att hälsovårdsmyndigheten slagit till mot resturangen i Paris så gick det utför bara. Senast han sågs var nog här


Man kan inte annat än tycka synd om honom.


Andra bloggar om: Råttan Remy, Råttatouille, snusk



Av Michael - 8 november 2007 12:43

Ni som har undrat hur det går för en självmordsbombare (jaja dom flyger i luften) efter smällen kan se denna förklarande film.


Andra bloggar om: självmordsbombare, skelett, humor

el=1">
Av Michael - 7 november 2007 20:46

idag har jag ingeting vettigt att säga så.... god natt!!

Ovido - Quiz & Flashcards