Alla inlägg under augusti 2007

Av Michael - 8 augusti 2007 09:20

men inga magiska under :-) Vaknade av ett stort åskväder över fastlandet, vi fick en regnskur här men nu skiner solen genom diset så det blir nog en bra dag tillslut. Dagens aktivitet är en audiens hos drottningen på Solliden (damen har ju namnsdag). Sen väntar en kväll i Borgholm med okända aktiviteter.


zippo tror sig vara en "mediaprofil wannabe" men en annan fick ju en blid publicerad i länsbladet så man har nog en framtid som fotograf, kanske som utlandskorre, vad vet man :-)

Av Michael - 7 augusti 2007 16:47

3 - 16 - 39 - 21 - 6 - 14 - 77 - 20 - 19 - 39 - 47 - 116 - 39 - 19 - 39 - 60



Denna kombination står sist i Dan Browns "Gåtornas palats" Det tog ett litet tag att lösa gåtan. Man måste ha boken och ha läst den för att kunna knäcka koden :-)

Av Michael - 7 augusti 2007 13:54

De fyra damerna i sällskapet tog bilen till Böda för att sola och bada på den sidan av ön, själv så la jag mig i en solsäng på balkongen med en god bok och njöt av tystnaden :-) Inte lätt att vara tupp i den här hönsgården.


Av Michael - 7 augusti 2007 10:31

Lite dis på himlen men solen skiner och det är varmt. Ska först ut på en motionstur sen blir det ett dopp i poolen. Dagens aktiviteter är inte spikade ännu men det man vet med säkerhet är att vi ska handla. Jag börjar bli duktigt trött på Ica Löttorp och Ica Böda :-)


Lite strand ska man väl hinna med iallafall, det är skönt att bara ligga där och fada bort i tankarna.

Av Michael - 6 augusti 2007 17:15

på stranden och ett dopp i poolen sitter man nu här nyduschad och fräsch och bloggar. Ikväll ska Sophie och Camilla fixa maten. Det blir potatis och purjolöksoppa och våfflor. Inger och jag kommer att ha kaviar och lök på våra medans de övriga kör med nutella, vispgrädde och sylt :-( URK!!


Solen värmer fortfarande riktigt rejält så man försöker hitta skugga att sitta i.


Det snackas om att vädret ska bli sämre men det tror vi inte på. 

Av Michael - 6 augusti 2007 11:05

nya utmaningar, efter en god frukost på balkongen så ska Inger, Sanna och jag ta en promenad efter stranden. Alla som undrar kan sluta tänka på det nu för ni har rätt, det ska handlas idag också :-) MEN UTAN MIG.


Eftermiddagen kommer att gå i solandets tecken, vet inte om det blir vid havet eller poolen, vi får se.



Av Michael - 5 augusti 2007 22:27

Efter badet i poolen begav vi oss iväg till Hornsjön, med vi menar jag Susanna, Inger och jag. De andra två ville vara kvar hemma istället. Efter den sedvanliga "vi har glömt handla" meningen så drog vi till Löttorp och handlade det vi saknade :-)


Pepparkyckling stod på kvällens meny och alla åt med god aptit. Efter maten så redigerades en del bilder som sen lades upp på vår hemsida (alla som känner oss vet adressen). Det blev en del kan man säga och det kommer att fyllas på under veckan.


De två unga damerna gick ut på en promenad (killspaning tror vi andra) och vi tittade på Life on mars som alltid på söndagkvällen.


Nu softar vi i sofforna och snackar skit med varandra och kvällen kommer nog snart att sluta för solen och havsluften gör en lite trött.

Av Michael - 5 augusti 2007 16:16

Havet var så kallt som vi misstänkte så vi tog ett dopp i poolen istället, nu ska en del av styrkan åka till Hornsjön för att ta lite bilder på stället och omgivningarna så att Bertil och Gun får se hur det ser ut idag.


Annars ingenting nytt, blå himmel och strålande sol (föga förvånande)

Skapa flashcards