Alla inlägg under augusti 2007

Av Michael - 13 augusti 2007 20:39

Efter många om och flera men så tog första arbetsdagen slut. Om resterande 14 arbetsdagar kommer att gå lika segt då blir det outhärdligt. Tänkte dra igång grillen ikväll men orkade inte, sitter nu i soffan med ett glas vin och filosiferar.


IKväll är det också CSI och inte minst dessa två gubbar som åker världen runt och krökar :-) Vissa får dom bra jobben, en annan blev bara IT miljonär Hahahahahaha!!! (in my dreams)

Av Michael - 13 augusti 2007 12:06

Det ser ut att bli en seg historia denna dag. Bara halva är gjord. Kom tillbaka från lunchen med magen fylld av grekisk sallad, gott men inte mer. Nu har man tre och en halv timme kvar att slå ihjäl men det ska väl gå det också.

Av Michael - 13 augusti 2007 07:20

Så var man då tillbaka i gruvan igen, trafiken till Stockholm var lika tät som vanligt vilket kan betyda att alla (nästan) är tillbaka från semestern.

Väl vid min plats så kom jag nästan ihåg alla password. Hade problem med en applikation men det löste sig efter lite hjärngympa. Nu gäller det bara att härda ut denna första dag så ska nog resten flyta på i god fart. Natten var så där, man sover oftast riktigt dåligt när man ska börja jobba igen och så var det. Man ligger och roterar och tittar på klockan som spurtar på och kort innan den ska till att ringa så somnar man som en sten :-) Jaja that's life.

Av Michael - 12 augusti 2007 20:52

sen försvann alla kanaler på tv'n. Tittade ut genom fönstret och såg ett stort mörker, sen böjade lampor att blinka, datorer att starta om.. Jippie!! Åska. Jag älskar blixt och dunder. Luften blir lättare att andas och skådespelet på himlen.. Men säg den lycka som varar, det blev ett litet feset åskväder knappt värt namnet. Varför kan det inte fläska på med allt som finns när det ändå ska vara åskväder? Ja det är mycket man inte förstår här i världen.


Ikväll är det näst sista avsnittet av Life on Mars. Hoppas att det inte slutar i ett stort antiklimax nästa söndag för då blir jag jättebesviken.


Ska försöka komma i säng i rimlig tid ikväll då det är väckning 05:15 imorgon och avfärd till Stockholm vid sextiden.   Jippie!! eller inte :-(

Av Michael - 12 augusti 2007 15:55

och slö som satan, sista semesterdagen på denna två veckor korta semester. Nu ska man jobba i tre veckor ... 15 dagar..... Urk! Sen blir det semester igen.


Har inte gjort ett skit idag, slösurfat lite Kalifornienlänkar och beställt biljetter till Alcatraz . Kanske ska man beställa vinprovarbiljetter till Napa också, vet inte ännu om det behövs.

Vi fick alla biljetter till resan medans vi var på Öland och med dessa i handen så känns resan mycket mer realistisk än med bara en massa mailkonversation fram och tillbaka. Kan inte nog poängtera hur mycket jag ser fram emot denna resa. Men nu är det dags att sluta drömma och förbereda sig mentalt för arbete imorgon (det blir inte lätt).

Av Michael - 12 augusti 2007 10:45

Så var man då tillbaka i hemmets lugna vrå.. lugn och lugn :-) Katten Daizy var lite "glad" när vi kom :-)

Jag ska väl lämna en liten resume av gårdagens färd hemåt.

Vi lämnade Byerum runt tio på morgonen för färd mot Kalmar och slottet där. Det man kan säga om slottet är att det är precis så som slott ska se ut. Nu hade vi inte så lång tid på oss som man behöver där så det blev mest en skrapning på ytan och ett löfte att komma tillbaka dit för ett mer djupgående besök. Med andra ord det är väl värt ett besök. Det är mer än man kan säga om McDonalds, jösses vilka stolpskott man hade bakom disken där. Förvirring var bara förnamnet, Mr Donalds måste ha legat i sin grav och roterat som en gasturbinspropeller :-) Efter en "kulinarisk" måltid fortsatte färden norrut igen. Vi stannade inte förrän

 i Söderköping för att lätta på trycket :-) samt fylla på glassnivån.

Runt klockan sju på kvällen rullade vi så in på garageuppfarten och började packa ur bilen.


För er som undrar.... Jajemen vi var tvugna att åka och handla Hahahhaha!!!

Kvällen tillbringade vi hängande i soffan med ett glas vin och tvtittande fram till runt tolv, efter det var det godnatt.


En resume av hela veckan på Öland kan man få på Mylinge café

Av Michael - 11 augusti 2007 08:50

Städning av lägenhet sen avfärd mot Kalmar nyckel.

Alla springer runt och fixar och donar , tittar lite snett på mig som bara sitter och bloggar :-) men är man skribent så är man.

Vi har varit på Öland så många gånger men aldrig stannat i Kalmar så nu är det dags, Kalmar slott ska beskådas sen bär det av hemåt.



Om jag orkar så lämnar jag en reserapport ikväll.

Av Michael - 10 augusti 2007 13:55

har nog nått bottenträsket. Man måste nog vara svårt störd om man tycker att den är bra/rolig/informativ själv tycker jag den är så korkad att jag skäms å deras vägnar när dom sänder den.


Att man på slutet slänger in en lapp som säger "garanterat fritt från kaviar" gör ju saken ännu värre.

Ovido - Quiz & Flashcards