Alla inlägg under juli 2007

Av Michael - 23 juli 2007 12:23

sprider sig på himlavalvet och det kommer ner några droppar regn, ska detta verkligen vara ovädret med stort O som kommer? Det blåste en del under förmiddagen med det har upphört nu. Jaja vi får väl se om det är lugnet före stormen eller stormen i vattenglaset som vi framför oss.

Av Michael - 23 juli 2007 08:31

måååååndag morgon och mitt huvud det känns så tungt!!!! Eller kanske inte :-) Är fortfarande risig, vette fan vad man fått för superbacill i kroppen, en vecka har jag nu gått och varit risig i kroppen. Tur i oturen är ju att man jobbar och inte behöver känna sig sjuk på semestern. Hemma låg alla och sov när jag försiktigt som en indian smög ut från huset, alla utom katten som yrvaket tittade på mig med en blick som sa "gå och lägg dig husse, du ser förjävlig ut på morgonen" Sitter nu på jobbet och konfar lite ny hårdvara, telefonen är tyst vilket är skönt. Då hinner man göra lite nytta och få lite surdegar ur världen.


Lunch tar jag nog hemma idag med familjen. Det är skönt att komma härifrån ett tag och se andra väggar.

Av Michael - 22 juli 2007 15:31

Sitter här i soffan med nya pc'n, har installerat allt som behövs för att den ska vara fulländad till resan. Familjen har åkt ut på landet men jag känner mig fortfarande lite sänkt, halsen är långtifrån bra. Bara tanken på att ligga i solen och pressa gör mig svettig. Jag väntar gärna en vecka till. Imorgon börjar sista veckan före semestern, fem långa dagar.... Blir väl som alla tidigare år, som att vandra i sirap :-)



Av Michael - 21 juli 2007 17:25

Efter en tids våndande och diskusioner fram och tillbaka så tog jag tjuren vid hornen idag och åkte till pccity och handlade en Philips freevent x59. Den ska bli vårt "head quarter" under amerikaresan. Bilder ska redigeras och även film. Som det verkar så har de flesta hotel fri internet vilket kommer att göra vår kontakt med hemmet och de kära mycket lättare.


Kvällen kulinariska måltid kommer att bestå av grillad korv (av olika sorter) hemgjord varm potatissallad och öl.

Av Michael - 20 juli 2007 20:43

Japp kvällen gick i grillens tecken, Å nej zippo det är snaran för leoparden vi har. Ett brännjärn i arselet och ett snärtigt strykoppel håller henne på plats.


Av Michael - 20 juli 2007 10:02

Jag möter alldeles för ofta cyklister som kommer farande på vänster sida och dom vet inte hur långt till vänster dom kan komma när dom möter mig, jag brukar lägga bilen toknära vänsterkanten bara för att se om hjärnan i dessa amöbor går igång. I 10% av fallen gör den det men resterande 90% nöter tamigfan gummit mot trottoarkanten bara för att ligga kvar på vänster sida. Jag vill inte säga att det är mest ungdommar som gör detta... men jag gör det ändå. Detta utesluter inte mammor och pappor som kommer med sina små ungar vinglande runt hörn på fel sida och som sen har mage att se arga ut när ungfan håller på att få ett bilgrillsavtryck i nyllet. Intelligensreserven blir större och större i detta län för var dag som går, men har vi tur så är dom självsanerande mao borta från vägarna.


Av Michael - 20 juli 2007 07:59

Äntligen! Sista arbetsdagen denna näst sista vecka före semestern. För övriga arbetsmyror i familjen så startar semestern från och med måndag. Detta betyder att jag måste äta frukost ensam vid frukostbordet :-) inte dela tidning och badrum med två andra... gud vad det är synd om mig.

Jag tror inte att det kommer bättre väder till denna del av landet förrens i augusti, har varit lika de senaste åren så alla som gnäller över vädret borde titta i backspegel och konstatera att tidigare år sett lika dystra ut.


Nu är det dags att ta tag i dagens bestyr och bli lite kreativ.

Av Michael - 19 juli 2007 22:00

Eftermiddagen flöt på riktigt bra, fick en ny pc på jobbet som behöve lite modifiering för att passa mig... Men som vi säger "själv är bästa dräng" så nu står den på bordet och gör allt jag vill att den ska kunna.


Kvällen bestod mest av tv tittande, såg ett program på tv4 fakta om gigantiska katastrofer och man visade en flygplanskrasch vilket kanske inte var så lyckat att titta på eftersom vi ska flyga till USA om ett par veckor. Men som jag skrev tidigare, man är väl en viking och så lever jag efter devisen "ingen kommer ihåg en fegis".


Skapa flashcards